• ALGEMENE VOORWAARDEN

  Ons bedrijf werkt uitsluitend met zijn eigen gereedschappen. Deze gereedschappen omvatten elektrische handgereedschappen, niet-elektrische handgereedschappen, ladders en steigers, werkkleding en schoenen etc. Indien de situatie een specifieke vorm van gereedschappen voor gebruik op korte termijn vereist, en deze moeten gehuurd worden, moeten de huur kosten betaald worden door de klant.
  Er zijn een aantal werktuigen die snel slijten in de tijd. De klant betaalt voor de aankoop van deze leveringen, bijvoorbeeld schuurpapier, kwasten, reserve bladen, handschoenen, maskers, enz.
  Kwalitatieve en professionele gereedschappen en werktuigen besparen u tijd, maken het werk gemakkelijker voor ons en verminderen het risico van letsel!

  Wat is belangrijk voor ons?
  •De veiligheid en de bescherming van de gezondheid tijdens de bouwwerkzaamheden,
  •bescherming van het milieu,
  •doeltreffendheid van de werkzaamheden en de kosten,
  •tevredenheid van de klant,
  •professionele aanpak,
  •verantwoordelijkheid,
  •verstrekken van een garantie van 24 maanden.


 • FINANCIERING

  Omdat elke reconstructie van een huis geld kost, is het heel belangrijk voor ons om u te bedienen met werk van de hoogste kwaliteit. Perfecte samenwerking voorkomt een race tegen de tijd, die invloed heeft op de kwaliteit. Wij leggen de nadruk op kwaliteit, kosten doeltreffendheid en uitvoering van het project binnen een redelijke termijn, zonder onnodige vertraging.


  Wij bieden een individuele kostenraming voor elk project, rekening houdend met de omvang en de moeilijkheidsgraad van de nodige werkzaamheden. Het basiscriterium voor de offerte is het aantal uren dat nodig is om het project zelf uit te voeren. Hier komen er extra transportkosten en deskundig advies bij. Financiële kosten voor deskundig advies, prijsberekening van materiaal en overleg met deskundigen op het gebied van constructie zijn €23 per elke begonnen uur.

  In het geval van een kleine reconstructie (minder dan 10 dagen) betaalt de klant voor het werk pas na de volledige voltooiing van de wederopbouw. Voor een meer veeleisende wederopbouw, worden de betalingen uitgevoerd met regelmatige intervallen van een week of 10 dagen. Voorwaarden kunnen individueel aangepast worden.