Wat kost een verbouwing?

 

In geval van casco bouw, zoals bij opbouw, of een aanbouw/uitbouw of plaatsen van constructieve elementen zoals stalenbalk bij doorbraak van een steunmuur, brengen wij offerte uit op basis van een vaste aanneemsom. Wij nemen eerst uitvoerig uw wensen door en brengen vervolgens een offerte uit. De prijs is sterk afhankelijk van het aantal m2 ofwel m3 dat je wil gaan bebouwen. In de regel kan je ervanuit gaan dat het maximaal 1000 euro per m2 woonoppervlakte gaat kosten. Een andere prijsbepalende factor is de kwaliteit en de prijs van de te gebruiken materialen, zoals bijvoorbeeld de kwaliteit hout voor de kozijnen, welke sterk in kwaliteit en dus ook in prijs kunnen verschillen. De arbeidskosten zijn voor schilderen en/of stuken € 16 € en voor completere renovaties (met bijvoorbeeld specialistische elektrawerkzaamheden, badkamer installaties, het leggen van leidingen, afvoeren, tegel- of houtenvloeren, schilderen en stuken) In geval van kavelbouw of aanbouw en uitbouw projecten zijn de arbeidskosten tot aan casco bouw inbegrepen in de casco aanneemsom.

 

Hoe gaan we te werk?

 

Indien u onze manier van werk aanspreekt, kunt u met ons vrijblijvende contact opnemen. Wij vragen behalve uiteraard naar uw contactgegevens ook een aantal specifieke zaken die te maken hebben met het pand dat gebouwd  c.q. verbouwd moet worden.
Op basis van deze informatie nemen wij contact met u op voor een bezichtiging van de woning of tekeningen/ideeen. Tijdens de bezichtiging maken we een inschatting van het aantal dagen of weken dat de opdracht in beslag zal nemen. Daartoe lopen we gezamenlijk door het pand en schatten we elke afzonderlijk project in. Aan het eind van het gesprek is zo direct een inschatting van de kosten beschikbaar. Tevens wordt dan afgesproken wanneer gestart kan worden, en hoe snel het werk afgerond moet zijn.