Wij zijn gespecialiseerd in alle voorkomende bouwwerkzaamheden. Het renoveren en/of het plaatsen van uw badkamer of keuken, schilderwerk, timmerwerk, het plaatsen van kozijnen of dakkapellen, we zijn van alle markten thuis.
Wij bieden topkwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Onze gemotiveerde bouwmedewerkers zijn allen Slowaakse vakmannen en weten van aanpakken. De mensen waarmee we werken zijn eersteklas vaklieden- we selecteren ze zeer zorgvuldig! Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij horen graag wat jouw plannen zijn en helpen je graag jouw droom te realiseren. Dat doen we in een hecht teamverband samen met elkaar. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Waarom kunnen jullie goedkoper en sneller (ver)bouwen?

 

  • We maken geen winst op materiaal

  • We maken lange werkdagen, waardoor we efficiënter werken, minder snijverliezen hebben en daarom projecten sneller kunnen afronden

  • We werken met onderaannemers uit Slowakijke en die werken tegen lage tarieven,

  • Nederlandse aannemers komen meestal niet verder dan 30 uur effectieve werkuren per week.

  • De arbeidskosten zijn voor schilderen en/of stuken € 18  en voor completere renovaties (met bijvoorbeeld specialistische elektrawerkzaamheden, badkamer installaties, het leggen van leidingen, afvoeren, tegel- of houtenvloeren, schilderen en stuken) In geval van kavelbouw of aanbouw en uitbouw projecten zijn de arbeidskosten tot aan casco bouw inbegrepen in de casco aanneemsom.

     

Feba Renovatiebedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 56949928